70ᵉ editie van de Gondelvaart

Nog een paar weken en dan geeft een delegatie van de culturele hoofdstad, waaronder de heer Ton van Dijk en voormalig gedeputeerde van Cultuur mevrouw Jannewietske de Vries het startschot van de 70eeditie van de Gondelvaart.

Elk jaar is het weer bijzonder dat een dorp als Aldeboarn het voor elkaar krijgt om een feest van dit formaat en nog belangrijker met deze sfeer neer te zetten. Dat kan alleen als het uit het hart, in dit geval het dorpshart komt.

Dit jaar zullen er 14 gondels deelnemen, een topprestatie! Stuk voor stuk prachtig uitgelichte theatervoorstellingen, waar al weken hard aan gewerkt wordt. Een kleine greep uit de titels, om alvast in de stemming te komen. Ook dit jaar met het Skûtsje van Grou Drie Gebroeders met muziek van de Menaemer Feintsjes voorop.

Strijd wagen war horse, Fleuriche fuotsjes, 70 Jier lyn yn Boarn………… Dit zijn nog maar 3 van de 14 titels die dit jaar te zien zullen zijn tijdens de 70e editie van de Gondelvaart! Nieuwsgierig geworden? Kom dan 28 augustus naar de Gondelvaart!

Tot dan!

Anderen bekeken ook

Menu