Gondelmarkt

Vanaf 17.00 uur

Werkelijk van alles te doen

Op vrijdag 28 augustus 2020 is er vanaf 17.00 uur Gondelmarkt in het dorp. Het centrum staat dan vol met allerlei standjes en eetgelegenheden. Er is werkelijk van alles te doen, er is muziek, straatartiesten lopen rond en er zijn activiteiten op het water.

Informatie voor standhouders

De gondelmarkt is een belangrijk onderdeel van het programma van de Gondelvaart in Aldeboarn. De gondelmarkt wordt ook in 2020 namens de Gondelvaart georganiseerd door Jan Dantuma. Ook dit jaar geven we de voorkeur aan zowel ambachtelijke als streekproducten. Ook zijn we altijd op zoek naar anders dan anders. We hebben de afspraak gemaakt dat onze vaste standhouders voorrang krijgen bij inschrijving op de gondelmarkt. Ook wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met vaste standplaatsen.

Kosten?

  • Kosten per meter voor standhouders non food: €3,00 (incl. btw)
  • Kosten per meter voor standhouders food: €8,00 (incl.btw)
  • Kraam is te huren en wordt één op één doorberekend aan de standhouder (kosten +/- €25,-)
  • De kosten dienen minimaal 4 weken voorafgaande aan de gondelmarkt overgemaakt te worden, zoals u ook op uw bevestiging kunt lezen.
  • Er worden geen extra kosten in rekening gebracht voor stroom

Aanmelden?

Wilt u graag met een stand op de braderie van de Gondelvaart Aldeboarn staan op vrijdag 28 augustus 2020? Neem dan contact op met Jan Dantuma via: braderie@gondelvaartaldeboarn.nl

Wij hopen we u te mogen verwelkomen als standhouder bij onze 75ᵉ Gondelvaart! Mocht u vragen hebben, dan kunt u vanzelfsprekend altijd bij Jan Dantuma terecht.

Anderen bekeken ook

Menu