De aanloop

De spanning (en ook de zenuwen) nemen toe. 

Zelf ben ik, Suzanne de Vries, oktober 2020 in het bestuur gekomen, met als functie PR & Communicatie. In 2021 leek het er even op dat we een ‘echte’ Gondelvaart konden organiseren. Daarmee kwam ook de onzekerheid of ik het wel zou kunnen. Zou het juiste drukwerk wel gemaakt worden en de mensen juist geïnformeerd worden. Uiteindelijk moest het anders, wel een feest maar geen Gondelvaart zoals we die graag hadden gewild. Er waren gelukkig nog wat ervaren mensen binnen het bestuur die ons mee konden nemen en de weg konden wijzen. En wát een feest was het! Misschien waren er dingen die anders hadden gemoeten, maar het was geslaagd!

In februari van dit jaar kwam steeds meer de zekerheid dat dit jaar de Gondelvaart wél door kon gaan. De 75e editie! Groots uitpakken, dat was ons allang meegegeven.

Vanaf maart hebben we de buurten geïnformeerd, ‘we gean los!’. Nog een ledenvergadering tussendoor gepland waar bleek dat de animo groot was. Eerst 15, en later 14 buurten en groepen worden omgetoverd tot ware theatrale stukken.

75 jaar Gondelvaart. Woeste plannen, veel uitzoeken, veel vragen. Want de draaiboeken lagen wel klaar, maar toch zijn er altijd wat dingen net even anders.

Grote I pastedGraphic.pngGONDELVAART letters, een uitgebreider kinderprogramma op donderdag en het inmiddels zelf uitzetten van de jaarmarkt. Dat waren grote situaties waar we iets mee moesten doen. Ook moest er een nieuwe hoofdsponsor komen.

Met de nieuwe hoofdsponsor RINSMA MODEPLEIN kwam ook een mooi verhaal. Goede herinneringen aan Aldeboarn en aan de Gondelvaart. We zijn ontzettend trots dat RINSMA MODEPLEIN onze nieuwe sponsor is, met verhalen die ik nog niet kende.

Anderen bekeken ook