Even voorstellen: Anke Riemersma

Ik doe het voor het dorp

Graag wil ik jullie voorstellen aan Anke Riemersma, al 25 jaar woonachtig in Aldeboarn en voor vele Boarnsters een bekend gezicht. Anke is al 6 jaar actief vrijwilligster tijdens de Gondelvaart in Aldeboarn. Anke is overal inzetbaar en gaat dit jaar weer in het kassahokje toegangskaartjes verkopen voor de Gondelvaart.

Volgens Anke is het leuke van vrijwilliger zijn tijdens de Gondelvaart dat je veel mensen spreekt en dat het gewoon erg gezellig is. Veel hoef je zelf van de Gondelvaart niet te missen, Anke: “Als de kassa sluit, ga ik direct richting de Boarn en kan ik nog een groot deel van de Gondelvaart zien”. Ook was dat niet het geval, het belangrijkste is volgens Anke dat ze het voor het dorp doet, ”ik doe het voor het dorp, zonder vrijwilligers wordt het heel lastig om een Gondelvaart te organiseren”.

We zijn blij met mensen zoals Anke en alle andere vrijwilligers!

Ook enthousiast geworden en wil je ook op vrijdag 31 augustus als vrijwilliger (parkeerwacht, controle, kassa) actief zijn, we zoeken nog vrijwilligers van 18:45 uur tot ongeveer 21:30 uur. Bel of app dan met Sandra van Rooij-Riedstra (06-82369382).

Anderen bekeken ook

Menu