Wie maken toch dat prachtige beeldmateriaal?

Om de Gondelvaart goed vast te leggen zodat de herinnering blijvend is dat is nog niet zo makkelijk. Gelukkig hebben wij een samenwerking met de professionals die precies weten wat ze doen. Wij stellen jullie graag voor aan Manon en Wim van WM-Fotografen.

Manon

“Hallo, ik ben Manon Noëlle van Althuis, geboren in 1972 (Friezin) en ik woon samen met mijn partner in het hart van Friesland. Het Friese landschap fascineert me, de weidsheid, het waterrijke merengebied, de wadden en flora en fauna. Ik kan hier eindeloos van genieten!

“Creativiteit is tot voor een aantal jaren geleden in beperkte mate onderdeel geweest van mijn leven, echter vanaf 2014 heb ik mijn hart verloren aan de camera en de drive om te fotograferen ontwikkelt zich nog steeds. Sinds ik fotografeer kijk ik op een andere manier de wereld in. Een open blik en altijd gefocust met oog voor detail. Fotograferen is voor mij een manier om te laten zien wat mij bezighoudt, waar ik van geniet en daarbij biedt het mij ontspanning naast mijn drukke reguliere baan. Samen met mijn partner Wim Scholte, tevens fotograaf, trek ik er vaak op uit. Genieten van de rust die de natuur te bieden heeft of juist op zoek naar de gezellige drukte van een stad. Het is allemaal binnen handbereik. De onderwerpen zijn eindeloos en geen plek is elke dag hetzelfde. Kijk naar de mensen die er zijn of juist niet, de fraaie Hollandse luchten en het licht wat op de aarde schijnt. De uitdaging om een perfecte foto te maken, is constant aanwezig, ook op een troosteloze, regenachtige dag…”

Nieuwsgierig geworden naar het werk van Manon? Kijk op haar website: manonvanalthuis.nl

Wim

“Graag stel ik mij even aan je voor. Ik ben Wim Scholte geboren in het jaar 1961 te Groningen. Opgegroeid in een middenstandsgezin samen met drie broers in het centrum van de stad. Wonen, werken, studeren, uitgaan alles binnen handbereik. Tot mijn 23e levensjaar heb ik in de stad Groningen gewoond. In tegenstelling tot mijn broers, die allen aan de Academie voor Beeldende Kunsten hebben gestudeerd, was creativiteit lange tijd geen onderdeel van mijn dagelijks leven, ondanks het feit dat mijn oudste broer mij de kunst van het zelf ontwikkelen van zwart/wit foto’s heeft bijgebracht en ik op de middelbare school mijn eerste spiegelreflexcamera (Practica B200) heb gekocht. De foto’s die ik maakte waren vooral de bekende familie-kiekjes en vakantiefoto’s maar inmiddels gaat dat verder…

Als fotograaf ben ik voornamelijk werkzaam in Friesland maar uiteraard ook in de rest van Nederland. Naast opnames met vrij werk, dat ik veelvuldig en graag maak, heb ik mij als fotograaf voornamelijk toegelegd op het maken van fotoshoots voor bedrijfsfotografie, productfotografie en evenementenfotografie.

Het gebruik van Social Media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ik kan je van dienst zijn bij het maken van een goede persoonlijke profielfoto zowel voor zakelijks zoals op LinkedIn en Facebook als voor privé gebruik. Deze shoots maak ik ook voor bedrijven en organisaties.”

Kijk voor meer werk van Wim op: wimscholte.nl

Manon en Wim runnen samen hun bedrijf WM-fotografen, je kunt ze volgen op Facebook, via @WMfotografen of kijk op de website: wmfotografen.nl

Manon en Wim, dank voor jullie bijdrage aan de Gondelvaart en het vastleggen van alle mooie momenten die zich in het laatste weekend van augustus voordoen!

Anderen bekeken ook

Menu